Kilpailun säännöt

Järjestäjä

SOK
Fleminginkatu 34
PL 1, 00088 S-ryhmä
Y-tunnus: 0116323-1

Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen. Osallistua voi kolme kertaa.

Osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan kirjoittamalla oma ruokatarina osoitteessa ruokakalevala.fi ja jättämällä sivustolla omat yhteystietonsa. Kuukauden tarina -voittajan valitsee Yhteishyvän toimitus.

Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Kuukauden tarina -kilpailussa valitaan yksi voittaja, joka palkitaan 100 euron arvoisella S-ryhmän lahjakortilla. Lahjakortilla voi maksaa ostoksia ja palveluja kaikissa S-ryhmän liikkeissä ja myymälöissä.

Voittoja ei voi muuttaa rahaksi. Voittajille ilmoitetaan palkinnosta henkilökohtaisesti.

Järjestäjän vastuu

SOK vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Arvontaan osallistujat vapauttavat SOK:n sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

SOK ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä SOK:lle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

Järjestäjän oikeus vastausten käyttämiseen

SOK:lla on oikeus käyttää annettuja vastauksia (ts. ruokatarinoita) omissa materiaaleissaan (mm. verkkosivuilla, esitteissä ja mainonnassa). Henkilön nimeä ei paljasteta eli tarinat esitetään niin, että sen kertoja ei ole tunnistettavissa.

Suoramarkkinointi

Tällä verkkolomakkeella ei kerätä tietoja suoramarkkinointiin.

Muut ehdot

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja SOK:n niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien SOK:sta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, SOK:lla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

SOK pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

Ruoka-Kalevala

Suurimmat herkut, mummolan muistot ja arkiruokaklassikot – Ruoka-Kalevala koostuu meidän kaikkien ruokatarinoista. Kerro omasi!

Ruoka-Kalevala består av allas våra smakminnen. Berätta ditt för oss!

Skriv och vinn »